Home » Webshop » Ozonators

Jacuzzi / Spa Ozonators

Beperkte garantie elektrische onderdelen.

Zie voorwaarden / privacy

Veelgestelde vragen over ozongeneratoren.

V. Heb ik een ozonator nodig voor mijn jacuzzi?

A. Wij van Spa en Wellness Hermans raden het gebruik van een ozonator aan, het is zeer belangrijk om een ​​goed, werkend, ozonbeheersysteem te hebben dat gedurende de juiste tijdsduur wordt gebruikt (minimaal 6 tot 8 uur per dag). Wanneer ozon wordt afgegeven in het water van de spa, zal dit helpen om gebruikte broom- of chloordeeltjes die door de verontreinigingen in het water zijn gebruikt opnieuw te activeren. Hierdoor blijft uw spa-water langer schoon waardoor minder chemicaliën worden gebruikt.

V. Moet ik nog steeds chloor toevoegen aan mijn water als ik een ozonsysteem heb?

A. Absoluut ja. Hoewel ozon zal helpen om een ​​basisniveau van sanitaire voorzieningen te bieden, heb je altijd een rest in het water nodig en in de meeste gevallen is dit chloor of broom.

V. Wat is de belangrijkste reden voor het hebben van een ozon-eenheid?

A. Ozon helpt om een ​​basisniveau van sanitaire voorzieningen in het water van de spa te bieden, maar het helpt ook om het water beter helder te houden, omdat het helpt niet-filterbaar afval weg te filteren.

V. Wat is het beste ozonwaterverzorgingssysteem om te gebruiken als u twee lijkt te verkopen die hetzelfde doen?

A. De belangrijkste Ozonatoren die wij verkopen zijn de Del Eclipse Ozone en de Balboa Corona Discharge Chip Ozone. Ja, je hebt gelijk, ze doen allebei hetzelfde werk, ze gebruiken allebei Corona Discharge en ze hebben allebei een vervangbare chip. De reden dat we twee verschillende merken verkopen, is simpelweg omdat de meeste klanten van de optie van een like voor een gemakkelijke vervanging houden en zowel de Balboa als de Del de twee meest populaire Ozones op de Nederlandse markt zijn.

Wij hebben Ozonators voor alle Jacuzzi / Spa merken.

  • Cal Spa Ozonator
  • Caldera Spa Ozonator
  • Coast Spa Ozonator
  • Hotspring Spa Ozonator
  • Marquis Spa Ozonator
  • Sundance Spa Ozonator
  • En meer.