Home » Webshop » Merk Gerelateerde Onderdelen » Coast Spa Onderdelen
Coast spa onderdelen

Coast Spa Onderdelen


Voordelen van de coast spa

Eigenaren van een bubbelbad kunnen profiteren van vele gezondheids- en levensstijlvoordelen die bij uw spa worden geleverd.

 

Artritis verlichting

Veel artsen bevelen hydrotherapie sterk aan als onderdeel van een uitgebreide behandeling voor chronische artritis pijn. Slechts 10 tot 15 minuten per dag bij watertemperaturen tussen 36 en 40 ° C (98F tot 104F) kan de coördinatie en flexibiliteit van uw lichaam aanzienlijk verbeteren.


Verbetert de slaap

Volwassenen van 18 tot 65 jaar en ouder worden verondersteld 7 tot 9 uur per dag te slapen. Een ontspannende dagelijkse spa-sessie kan u helpen de grootste voordelen te halen uit de slaap die u nodig hebt, wat van vitaal belang is voor een optimale gezondheid en een sterk immuunsysteem.


Verwijdert giftige stoffen uit het lichaam

Je onderdompelen in een spa is een effectieve manier om de onzuiverheden uit je poriën te verwijderen. Tegelijkertijd wast het water in de spa het geproduceerde zweet weg en helpt u gifstoffen die overdag zijn opgenomen weg te wassen.


Vermindert stress

De warmte van een bubbelbad stimuleert de bloedcirculatie en kalmeert het zenuwstelsel. Het verlaagt ook de bloeddruk en cortisol, het stresshormoon, dat op zijn beurt het lichaam fysiek helpt te ontspannen.


Verbetert de cardiovasculaire gezondheid

Weken in een spa kan helpen je hartslag te verhogen en de bloeddruk te verlagen. Als je je lichaam onder water hebt, werkt je hart harder en blijft het in vorm. Heet water kan de lichaamstemperatuur doen stijgen waardoor de bloedvaten verwijden, wat resulteert in een verbeterde bloedsomloop.


Helpt bij het beheren van diabetes type 2

In een spa zijn vermindert de piekbloedsuikerspiegel door heet water, waardoor de afgifte van hitteschokeiwitten wordt aangemoedigd, wat kan helpen de bloedsuikerspiegel te verlagen door de insuline-gecontroleerde glucose-opname te beheersen.


Helpt Prostaatgezondheid

Het is aanbevolen om driemaal daags 20 minuten in een bubbelbad te zitten om de zwelling van de prostaat te verminderen en de genezing te bevorderen door de bekkenspieren te ontspannen.


Persoonlijke onafhankelijkheid uitbreiden

In tegenstelling tot sporten op het land, waardoor uw spieren en gewrichten worden gedwongen om tegen de zwaartekracht te vechten, vereist trainen in de bijna gewichtloosheid van een spa minimale energie en kracht. Aanhoudende oefening helpt een grote rol te spelen bij het vergroten van uw persoonlijke onafhankelijkheid in uw latere jaren.


Verlicht Spierpijn

Bubbelbaden hebben een ontspannend effect op strakke gewrichten en spieren na een zware training. Bloedcirculatie is verbeterd en werkt als een katalysator om de pijn te helpen.


Hoofdpijn verminderen

Het is nog steeds niet duidelijk wat spanningshoofdpijn veroorzaakt, maar er wordt aangenomen dat ze worden veroorzaakt door spiercontracties in de nek en het hoofd. De hitte van een bubbelbad kan de spanning van deze spieren verminderen en uw hoofdpijn verlichten.


Verhoog fitnessniveau

De wellness-serie van Coast Spas biedt de soaker een cardiovasculaire uitdaging met zijn swim spa-lijnen. Oefenbanden en een dompelfiets met duikvermogen zijn ook beschikbaar voor weerstandstraining om de spierspanning te verbeteren.


Relaties verbeteren

Of het nu de tijd is om aan het einde van de dag met uw kinderen de hectische dag van iedereen in te halen of te ontspannen met vrienden, een bubbelbad creëert een stilte in de tijd waar gesprek en binding op de voorgrond worden gebracht in een tijdperk van constante afleiding en isolatie.

 

Superieure kwaliteit van Coast Spas
Het merk Coast Spas was eerst gebouwd op kwaliteit
Een hot tub moet 24 uur per dag, 365 dagen per jaar gereed zijn voor gebruik. Het kan buiten zijn in de zinderende zon, bekogeld door regen en hagel of bedekt met sneeuw in een ijzige sneeuwstorm. We bouwen onze spa's om de meest extreme omstandigheden te doorstaan, en we bouwen ze om het jarenlang foutloos te doen.

We bouwen geen eigen motoren en we produceren geen sanitair- of hydrotherapie-jets die u in onze spa's vindt. Maar we werken nauw samen met de beste toeleveringspartners en eisen dat hun normen voldoen aan onze hoge verwachtingen, zodat een Coast Spa wordt gebouwd met alleen de hoogste kwaliteitscomponenten die beschikbaar zijn.

Wij zijn een van de eerste fabrikanten die worden erkend voor onze hoge kwaliteitsnormen met ISO 9001: 2008-certificering. We vullen en draaien elke ingebouwde spa en voeren vervolgens een reeks diagnostische en uithoudingsvermogenstests uit. Het vakmanschap, de uitrusting en de constructie van de spa worden vervolgens nauwkeurig geëvalueerd. Na goedkeuring is de spa gedetailleerd, met de hand gepolijst en gevoerd voor verzending. Een volledige eindinspectie is vereist voordat onze spa's vertrekken op weg naar hun nieuwe huis.

We leven volgens onze oprichtingsmantra, die sinds de oprichting altijd de ruggengraat is geweest van de Coast Spas® Company: "Kwaliteit zal in alle gevallen voorrang hebben op kwantiteit"

Vertrouw op een merk dat gecertificeerd is voor kwaliteit
ISO 9001: 2008-certificering is de hoogste internationaal erkende kwaliteitsnorm voor productie. Coast Spas wordt jaarlijks uitgebreid beoordeeld door onafhankelijke audits en is er trots op sinds ISO de ISO-certificering te behouden.

iso certificaat